woensdag 20 mei 2009

TU vraagt politie coulant te zijn voor foutparkerende tu-medewerkers



De TU gaat in de toekomst over op betaald parkeren. Dat is onvermijdelijk, omdat er rondom de TU ook een parkeerregime komt. Dat zei collegelid Paul Rullmann tijdens een overleg met de ondernemingsraad (or). Het onderwerp kwam ter sprake doordat de or klaagde over parkeerbonnen. Door werkzaamheden aan het Mekelpark parkeren medewerkers 'soms uit wanhoop' verkeerd en het gebrek aan parkeerplaatsen wringt behoorlijk, zo meent de or. Rullmann zei daarop dat de TU kijkt of er extra parkeergelegenheid kan worden bijgebouwd, maar dat medewerkers dan wel betalen 'zoals in heel Nederland'. Het college komt nog met een plan hiervoor. Overigens zei het college dat er contact is geweest met de politie om coulant te zijn. “Er is nu gemodder dat soms de bon wordt verscheurd en soms niet”, zei collegevoorzitter Dirk Jan van den Berg.

Bron delta - TV West

AD: TU medewerkers_gewoon_beboeten

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dit is de wereld op zijn kop. De TU sluit hele straten af, bebouwt parkeerterreinen en vraagt vervolgens aan de politie om coulant te zijn omdat er weinig parkeerruimte is.

bewoner TU noord zei

En wie heeft in haar oneindige wijsheid bedacht dat er een Mekelpark zou komen maar in de tussentijd gevoeglijk vergeten dat er wel zou worden blijven geparkeerd? Juist, de TU. Parkeerterreinen moeten op logische plaatsen worden aangelegd in de nabijheid van waar de medewerkers van TU moeten zijn.
Dat dit niet is gebeurd heeft de TU zelf veroorzaakt.
Dus dan moet er niet worden gezegd dat er maar coulant moet worden opgetreden.
En zeker na de brand bij bouwkunde is zo'n opstelling toch niet te bevatten?
Tja, de wijze heren weten het allemaal erg goed....