woensdag 10 september 2008

service afdeling vakteam mobiliteit

Van het vakteam mobiliteit kreeg ik bericht dat de concept nota Evaluatie parkeergebieden nog niet klaar is en dus nog niet aan ons verstuurd kan worden.

Wat een leuk bericht en wat een service van dit team van de gemeente. We (bewoners van schil F in TU Noord) hebben een pittig maar prettig overleg met de afdeling gehad over hun voorstellen. Daarin is toen toegezegd dat we de concept nota die naar de raad ging toegetuurd zouden krijgen. Nu dit niet haalbaar is gebleken, heeft men ons gelukkig even op de hoogte gebracht ! Zeer attent jongens en bedankt ! We kijken uit naar het resultaat van jullie overleg en hopelijk zijn we dan nog zo tevreden ................!

Ik was heel verbaasd dat we de toezegging kregen dat we dit toegestuurd zouden krijgen. Bij andere overleggen hebben we ook wel eens gevraagd aan de ambtenaren om toezending van een nota of voorstel. altijd was het antwoord: " Doen we niet, je moet zelf maar opletten als het in de stadskrant komt. " Het kan dus wel, nu de andere afdelingen nog............

Atze
Groet,
Atze

Geen opmerkingen: